Servicii Hill

Pentru ca dorim sa satisfacem toate cerintele si exigentele clientilor nostri, alaturi de produsele Hill pe care le oferim acestora, am dezvoltat si un pachet de servicii specifice pentru cererea de profil. Astfel, Reteaua de Franciza „Uniforme Hill” pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele categorii de servicii:

Consultanta si asistenta de specialitate – pentru a sprijini si sustine clientul in luarea celei mai potrivite hotarari in raport cu nevoile sale de uniforme de lucru, dar si cu nevoile sale de promovare a identitatii organizatiei pe care o reprezinta.

Stabilirea masurilor fiecarui angajat al clientului – pentru clientii care doresc sa investeasca in resursa umana si in imaginea firmei este deosebit de important ca uniforma de lucru sa fie perfect adaptata angajatului, cum obisnuim sa spunem noi „sa stea ca pe manechin”.

Efectuarea de probe si de modificari, acolo unde este cazul – este un serviciu corelat cu cel anterior. Chiar daca masurile sunt luate corect de catre croitor sau de consultantul de vanzari Hill, se strecoara uneori mici erori in procesul de confectionare al uniformelor de lucru care fac ca masurile initiale sa nu corespunda cu produsul finit, ceea ce necesita remedieri ulterioare.

Executia machetei pentru personalizare si executia personalizarii propriu-zise prin broderie sau serigrafie – pentru clientii care stiu ca promovarea imaginii firmei este sursa dezvoltarii permanente a cifrei de afaceri.

Livrarea produselor, la cererea clientului – pentru a ajuta clientul in a-si economisi timpul, una dintre cele mai pretioase resurse.

Reparatii ale uniformelor de lucru in functie de gradul de uzura si deteriorare – pentru ca sunt nenumarate situatii in care este mai ieftin si mai economic sa repari decat sa inlocuiesti.

Comert cu echipamente de protectie si incaltaminte de lucru, la cererea clientului – pentru ca e mai simplu pentru client sa ii satisfacem in acelasi timp o gama cat mai larga de nevoi si cerinte.

Sloganurile HILL

„Haina face firma”

„Haina duce faima”

Obiective strategice organizationale
  1. Proiectarea si implementarea strategiilor performante de identitate organizationala.

  2. Proiectarea si implementarea strategiilor performante de fidelizare a portofoliului de clienti.

  3. Proiectarea si implementarea strategiilor performante de dezvoltare a portofoliului de clienti.

  4. Proiectarea si implementarea strategiilor performante de resurse umane ale organizatiei.

  5. Proiectarea si implementarea strategiilor performante de dezvoltare a parteneriatelor strategice (cu furnizorii, cu concurenta sau cu alte organizatii).

  6. Proiectarea si implementarea strategiilor performante de interactiune si relationare cu mediul social in care functioneaza organizatia.

Experienta
Productie de confectii - 22 ani
Productie uniforme personalizate de lucru - 18 ani
Brand "Uniforme Hill" - 14 ani
Lucram cu
Batranu’ Sas
CIA Aboliv
Mezeluri Matis
Vinalcool
Toi Toi Dixi
Light Candle
Batranu’ Sas
CIA Aboliv
Mezeluri Matis
Vinalcool
Toi Toi Dixi
Light Candle